Home Page

SCHEDULE

1:30 – 30 minutes with DJ Gray C

2:00 Kick off – Ask Ashley!

2:05 – 25 minutes Chandler carter

2:30 – 20 minutes with Jada Klink

2:50 – 10 minutes with Lee Watkins

3:00 – 30 minutes press conference

3:30 – 45 minutes with DJ Gray C

4:15 – 10 minutes with Damian Hoskins

4:25 – 30 minutes with Aprina Johnson

4:55 – 15 minutes with Chis Miller

5:10 – 50 minutes with DJ Gray C

6:00 – 5 minutes with CWV

6:05 – 20 minutes with Sol

6:25 – 25 minutes with DJ Gray C

6:50 – Closing remarks


VENDOR LIST / BOOTH LOCATIONS

Booth #1 – Essential Things

Booth #2 – Crankin Edutainment

Booth #3 – Red Queen Pastries

Booth #4 – Indulju Boutique Spa

Booth #5 – CWC Charter School

Booth #6 – Yellow Dahlia Candles

Booth #7 – Fruleef

Booth #8 – Our Skyn

Booth #9 – Art by Autumn

Booth #10 – Melanin Splash

Booth #12 – Buttons and Blouses

Booth #13 – Cancer Support Community

Booth #14 – Sweet Jazz Treats

Booth #15 – Everything But Green

Booth #16 – Arts Group

Booth #17 – Inoargy Yoga Studio

Booth #18 – Esoteric Brewery

Booth #19 – Information

Booth #20 – Kathryn Wright Booth


FOOD TRUCKS

Juicing w/ Kiwi

Jerk Next Door

Goodies BBQ

Neals BBQ

Green Man Twist


PARKING

2021-06-19T14:00:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

June 19th

THANKS TO OUR SPONSORS